Menu
4-5-6 of 7 gangen chefs menu (€37,50/€47,50/€57,50/€67,50)
4 gangenmenu: voorgerecht+tussengerecht+hoofdgerecht+dessert
5 gangenmenu: voorgerecht1+voorgerecht2+tussengerecht+hoofdgerecht+dessert
6 gangen menu: voorgerecht 1 +voorgerecht 2 +tussengerecht 1+tussengerecht2
+hoofdgerecht+dessert
7 gangen menu: voorgerecht 1+voorgerecht 2+tussengerecht 1+tussengerecht 2
+hoofdgerecht 1+hoofdgerecht 2+dessert
Tip!
Onderga de ultieme smaakbeleving door te kiezen voor de wine pairing combinatie. Samen met onze huis-sommelier hebben wij deze selectie gemaakt. Wij schenken de proefglazen op basis van een aangepaste hoeveelheid net genoeg voor bij een chefs gangen menu.

VOOR
PANGSIT GORENG
FLENSJE GEVULD MET MIX VAN GARNAAL, MOSSEL, WITVIS MET CHILI/GEMBER SAUS
€8,00
DADAR ISI
OMELET GEVULD MET KRUIDIG RUNDERGEHAKT MET SAMBAL/GALANGA SAUS
WIJNSUGGESTIE: VERDEJO - PROEFGLAS € 3,25
€7,50
LOEPIA SEMARANG
KROKANTE FLENS GEVULD MET KIP, GARNAAL EN BAMBOESCHEUTEN
WIJNSUGGESTIE: VERDEJO - PROEFGLAS € 3,25
€6,00
TUSSEN
SOTO AYAM
OP TRADITIONELE WIJZE SERVEREN WIJ DEZE GOUDGELE KIPBOUILLON MET EEN VULLING VAN KIPSTUKJES, GLASNOEDEL, SPITSKOOL, EI, TAUGE MET SAMBAL KEMIRI EN EMPING
WIJNSUGGESTIE: PINOT GRIS - PROEFGLAS € 3,00
€8,00
SATE KAMPOENG
GEROOSTERDE STUKJES KIPDIJFILET GEREGEN AAN BAMBOESTOKJES EN GESERVEERD MET PINDASAUS EN KETJAP
WIJNSUGGESTIE: NEGROAMARO - PROEFGLAS € 2,50
€8,00





HOOFD
GESERVEERD MET WITTE RIJST, ATJAR EN KROEPOEK
BEBEK BETUTU
EENDENBORSTFILET IN BALINESE KRUIDEN, KRACHTIG VAN SMAAK EN IETS PIKANT
WIJNSUGGESTIE: PINOT NOIR ROSE - PROEFGLAS € 3,00
€24,50
BABI BAKAR
SLOW-COOKED BUIKSPEK WORDT OP DE GRILL AFGEGAARD EN GELAKT MET KOKOSOLIE
WIJNSUGGESTIE: TEMPRANILLO - PROEFGLAS € 2,75
€22,50
TONGSENG KAMBING
LAMSVLEES STOOF (GULE) IN GEURIGE GEEELKLEURIGE BOEMBOE
WIJNSUGGESTIE: VIOGNIER - PROEFGLAS € 2,90
€24,50
IKAN PENYET
KROKANT GEBAKKEN HELE ZEEBAARS GESERVEERD MET ZEER KRACHTIGE SAMBAL TRASI
WIJNSUGGESTIE: RIESLING - PROEFGLAS € 3,25
€23,50
OEDANG BAKAR (5 STUKS)
BLACK TIGER GARNAAL VAN DE GRILL GESERVEERD MET KETJAPSAUS
WIJNSUGGESTIE: CHARDONNAY - PROEFGLAS € 2,90
€23,50
AYAM PANGANG PADANG
KIPDIJFILET BEREID IN EEN KRACHTIGE SUMATRAANSE SAUS GEMAAKT VAN GEELWORTEL, LAOS, CITROENGRAS EN GEGAARD IN KOKOSMELK EN VOOR UITGIFTE OP DE GRILL OP TEMPERATUUR.
WIJNSUGGESTIE: PINOTAGE - PROEFGLAS € 4,00
€22,50
RENDANG PADANG
CNN HEEFT DE INDONESISCHE RENDANG OOIT UITGEROEPEN ALS HET MOOISTE GERECHT TER WERELD. DEZE RUNDERSTOOF IS DE TROTS VAN SUMATRA EN IS ZEER PITTIG VAN SMAAK.
WIJNSUGGESTIE: PINOTAGE - PROEFGLAS € 4,00
€17,50
KEPITING (BLUE CRAB)
BETER BEKEND ALS SOFT SHELL KRAB DIE MET PANTSER EN AL GEGETEN WORDT. IN EEN KROKANT JASJE GEBAKKEN EN GESERVEERD OP BEDJE VAN ZEEKRAAL EN SOJABONEN BEGELEID DOOR EEN NIEUWE STIJL BOEMBOE BALI.
WIJNSUGGESTIE: CAVA - PROEFGLAS € 3,75
€23,50
URAPAN
GEBLANCHEERDE GROENTEN MET KOKOS
€10,00
KAREDOK
RAUWE GROENTENMIX IN LICHT PIKANTE GROVE PINDASAUS
€10,00
SATE (4 stokjes)
Sate Tahu (vega)
€8,50
Sate Ayam (kip)
€9,50
Sate Babi (varken)
€11,00
Sate Buikspek (varken)
€11,00
Sate Kambing (lams)
€15,00
Sate Sapi (ossenhaas)
€17,50
Sate Oedang (garnaal)
€17,50


BIJGERECHT
Pandanrijst
€3,00
Lontong
€5,00
Nasi Koening
€5,00
Nasi Goreng / Djawa
€6,00
Bami Goreng
€6,00
Atjar Ketimoen
€3,00
Kroepoek
€3,00
Emping
€4,00
Sambal Badjak
€2,00
Sambal Trasi
€3,00
Sambal Penyet
€4,00
Nagerecht
Pandan Crème brûlée
€8,00
Dadar gulung
€9,50
Pannacotta Rozenstroop
€8,00
Tjendol
€4,50
Spekkoek
€5,50
Spekkoek Warna
€7,50


DRANKEN & COCKTAILS
Tjendol